Vergunningen, meldingen en regularisaties

Wij helpen jou graag verder met alle soorten bouwgerelateerde vergunningsaanvragen, zoals stedenbouwkundige aanvragen, meldingen, regularisatieaanvragen, …

Heb je een vergunning nodig? Het opstellen, aanvragen en opvolgen van al deze vergunningen brengen wij graag voor jou in orde! 

Wij behandelen jouw vergunningsaanvragen

Als zelfbouwer is het niet altijd verplicht om met een architect samen te werken. Toch is het soms aangewezen een architect aan te spreken, aangezien je voor heel wat werken een vergunning nodig hebt. Het is heel belangrijk dat deze vergunningen correct en tijdig aangevraagd worden. 

Het opstellen, aanvragen en opvolgen van deze vergunningsaanvragen kunnen wij volledig voor jou in orde brengen. Voorbeelden van zulke vergunningen zijn vergunningen voor de aanleg van verhardingen, het bouwen van tijdelijke constructies, het oprichten van omheiningen, …

Wij zorgen voor elke melding

Zowel voor uitgebreide stedenbouwkundige vergunningsaanvragen als voor vergunningsaanvragen met beperkte dossiersamenstelling kan je bij Argitek terecht. Onze bouwkundig experten gaan graag samen met jou op zoek naar de nodige informatie. Op basis van deze informatie doen wij de meldingen die noodzakelijk zijn voor jouw project.

Wij helpen je met jouw regularisaties

Is jouw vastgoed in het verleden verbouwd geweest zonder vergunning? Of hebben de vorige eigenaars werken uitgevoerd waar een vergunning voor nodig bleek te zijn? Geen nood! In een aantal gevallen kan deze overtreding snel opgelost worden door de juiste regularisatie aan te vragen.
Vaak gebeurt dit bij de koop of verkoop van een gebouw.