Bouw samen met onze architect aan jouw droomproject

Argitek is jouw bouwpartner voor zowel totaalprojecten, van plan tot afwerking, als voor bepaalde fases van een project zoals bijvoorbeeld enkel ontwerp, enkel vergunning, … 

Om jouw project te realiseren, werken wij volledig op maat van jouw opdracht. Je staat constant in contact met één contactpersoon, jouw architect. 

Onze werkwijze

Vrijblijvende kennismaking

Offerte op maat

Opmaak ontwerp

Opmaak en indienen vergunningsaanvraag

Opmaak en uitwerken technisch dossier

Werfcontrole

Architectuur voor totaalprojecten

Om jouw totaalproject uit te werken, bieden wij twee formules aan.

All-in formule

Onze all-in formule zorgt ervoor dat het gehele bouwproces volledig uit handen wordt genomen. Je kan het vergelijken met een sleutel-op-de-deur formule. Deze forumele combineert alles van A-Z; architectuur, bouwcoördinatie, EPB, veiligheid en stabiliteit. Hiervoor werken wij samen met een vast team en vaste partners om zo een perfect resultaat af te leveren.  Onze architect blijft gedurende het hele proces jouw aanspreekpunt. Van het voorontwerp tot de oplevering, jouw bouwproject is bij ons in veilige handen! 

Volledige architectuuropdracht

Bij Argitek kan je ook terecht voor een traditionele architectuuropdracht die past binnen jouw bouwproject. Onze architect neemt dan het volledige architectuur-gedeelte van jouw project voor zijn rekening en begeleidt je bij het ontwerp, de vergunningsaanvraag, het technisch dossier en de werfcontrole. Ook hier blijft onze architect gedurende deze architectuuropdracht jouw aanspreekpunt. Hij begeleidt je met zijn jarenlange ervaring en grondige kennis van architectuur, bouwen en verbouwen zodat jij op je twee oren kan slapen! 

Architectuur voor een bepaalde fase van het project

Naast totaalprojecten werken wij bij Argitek ook graag mee aan specifiekere fases van jouw bouwproject. Onze architect heeft de nodige ervaring en deskundigheid om je te helpen met elke vraag. 

Ben je op zoek naar een ontwerp of heb je hulp nodig bij het technisch dossier? Of zit je midden in een project bij een andere architect, loopt de samenwerking stroef en wil je dat wij het project overnemen? Maak hier een afspraak.

Voor elke specifieke fase van jouw bouwproject kan je bij ons terecht.

Rechtstreeks in contact met jouw architect

We vinden een persoonlijke band met onze klanten heel belangrijk. Zo kunnen we jou altijd optimaal verder helpen.
Onze klanten staan daarom altijd rechtstreeks in contact met de zaakvoerder, Brecht Delwiche. Klantvriendelijkheid, transparantie en flexibiliteit, daar staan we voor! 

We gaan geen enkel project uit de weg. Samen met jou werken we voor elke vraag en elk project een gepast voorstel uit.